2013-02-27 07:14:39• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bak - Ma túlteng önben az alkotási kedv

Napi horoszkóp február 27-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Higgadjon le, semmi oka az idegeskedésre. Pontosabban, ha van is, a túlfűtöttségével csak még inkább fokozhatja a zűrt. Némely dolog amúgy is akkor oldódik, meg, ha egyáltalán nem törődünk vele. Talán ez éppen ilyen.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Családjában valaki az ön tanácsát kéri. Legyen nagyon megfontolt, és különösen, ha érintett a dologban mérlegeljen elvonatkoztatva a saját érdekeitől. Különben a saját fejére is csak bajt hoz, ha a közvetlen érdekek mozgatják.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Ma minden áron tetszeni szeretne valakinek, ezért mindent bevethet: új frizura, ruha, jó poénok. Szerencsére a környezete vevő erre, és sokan valóban a szívükbe is fogadják önt. Azért ne essen túlzásokba. Csak mindent a helyén!

 

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Valakinek ma nagy szüksége lehet önre. Segítsen, amennyire tud, de ne vállaljon túlzott terheket magára. Inkább próbálja meg az önálló megoldások felé vezetni az illetőt. Ezzel neki is többet használ, magának kevesebbet árt.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Ne nyugodjon bele abba, ha mellőzöttnek érzi magát. Önben rengeteg tehetség van, de a világ talán még nem készült fel az elfogadására. Ám ez nem lesz mindig így. Ma sokat tehet azért, hogy végre majd elismerjék az érdemeit.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Sok időre lesz szüksége ahhoz, hogy tisztázza a helyzetét. A rohanó életmód ezt ritkán teszi lehetővé, főleg, ha a vágyai mindig újabb és újabb helyzetekbe, problémákba hajszolják. Ezek jó részét magának csinálja!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Sok vitatkozásra, nehéz felismerésekre, kellemetlen hírekre számíthat a mai napon. Talán úgy érzi, mindenki az ellensége lett, pedig ez koránt sincs így. Minden hír a tisztánlátását segíti, hogy megalapozottan dönthessen.

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Kicsit vissza kellene fognia magát, és kevesebbet konfrontálódni. A hiábavaló harcokban csak felőrlődik, és ráadásul még a népszerűségét is elveszti. Most még nincs itt az ideje a nagy visszatérésnek. De legyen csak türelmes…

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Szép napra számíthat, amit megédesíthet a szerelmével való találkozás. Figyeljen nagyon oda a körülményekre. Ha finom vacsorával várja társát, és mellette még a terítés is különleges, az már fél siker.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Ma túlteng önben az alkotási kedv: nincs olyan feladat, amit ne lenne képes megoldani. De van valami, ami igazán izgatja, ami legmélyebb énjéből fakad. A legfontosabb mindig az, amit a lélek üzen. Hallgassa meg!

 

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Olyan lehet a mai napja, amilyent teremt magának. Ha valakinek a társaságát végképp nem viseli el, akkor itt az ideje, hogy elküldje őt más égtájra. Különben ne csodálkozzon, ha ideges, feszült. Vegye a kezébe az irányítást!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Érzelmi zavarok, hangulatingadozások nyugtalanítják a mai napon. Ne vegyen semmit magára, ami nem önt érinti. És ez fordítva is igaz. Néha hajlamos lehet a saját bajait kivetíteni másokra. Ez helytelen, főleg, ha a gyerekeiről van szó.

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: